Spring til indhold

Adsbøls årlige ringridning/sommerfest afholdes 9. og 10.september

Afholdes i år ved klubhuset, Kobberholmvej 15. Festpladsen er ødelagt af regn, og det er ikke muligt at gennemføre en ringridning med heste.

Den anden weekend i september er traditionelt tidspunktet for Adsbøls årlige ringridning og sommerfest. Bestyrelsen for Adsbøl Borgerforening har da også i år arrangeret en dejlig fest, der strækker sig over to dage.

Fredag aften d. 9.september starter med havetraktorringridning med masser af pølser og drikkevarer til salg. Det plejer at være rigtig hyggeligt.

Lørdag d.10. September går det så for alvor løs.

Der holdes cykelringridning for børn under 15 år kl. 12, hvor børnene opfordres til at komme med en festligt pyntet cykel og deltage. Der er selvfølgelig præmie til vinderen og is til alle deltagerne. Derudover bliver der skattejagt rundt i byen, med poster og opgaver. En voksen følger med rundt, da trafikken på hovedvejen er for voldsom til, at børnene skal gå alene. Det koster 35 kr at deltage og Malene Johannsen skal have besked senest på torsdag. Hun har tlf. 74 65 41 14.

Man kan opstille boder på pladsen, det skal også meldes til Mona.

Kl. 14.30 kommer Sønderborg bryderklub på besøg og laver opvisning. De har sumobryderdragter med, som publikum kan prøve at bryde i.

Hele dagen kan man købe øl, vand, pølser mm.

Om aftenen fra kl 19 er der fællesspisning med dans, en lækker menu med tag-selv-bord, leveret udefra. Man skal tilmelde sig (også hos Mona). Under spisningen og bagefter spiller orkestret Popcorn, som er kendte for at sørge for fest og party.

Nu håber bestyrelsen bare på godt vejr og fint fremmøde og byder alle velkommen til nogle festlige dage i Adsbøl.

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.