Spring til indhold

Veteranmotorcykelløb fra Adsbøl

Panther motorcykel

Danmarks Veteranmotorcykelklub, som har ca. 2000 medlemmer, holder den 17. maj sæsonens åbningsløb for den sydjyske afdeling. Det sker med udgangspunkt i klubhuset i Adsbøl, Kobberholmvej 15.

Den første deltager starter kl. 11.01, men allerede fra kl. 9 kan man komme hen og se de flotte motorcykler. Kun motorcykler produceret i perioden fra ca. 1900 til og med 1939 kan deltage, og denne gang regner løbsarrangøren Alfred Andersen fra Alnor med, at der kommer en Vanderer fra 1911. Derudover er tilmeldt motorcykler af modellerne B.S.A., Harley, Triumph, Nimbus, Sarolea, D.K.V., Rudge, Royal, F.N. og en Dres, en model, som kører i Danmark for første gang.

Der regnes med ca. 25 motorcykler, og 9 hjælpere deltager. De skal sende cyklerne afsted, stå ved poster undervejs, skrive tider op og rydde op efter løbet. Ruten går “Sundeved rundt” og viser alle de smukkeste områder frem. Den er på ca. 80 km og slutter i Hokkerup. Der er to klasser, én hvor der er bagsædepassager og én, hvor føreren kører alene, og der er præmier til de tre første i hver klasse.

Arrangøren Alfred Andersen og hans kone Anne-Marie plejer selv at køre i forskellige veteranmotorcykelløb og har deltaget i mange år.

Adsbøl Borgerforening har sponsoreret morgenmaden og sælger øl og sodavand til tilskuerne ved klubhuset.

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.