Spring til indhold

Genindvielse af Adsbøl Klubhus 25. november 2014

PICT1383-2

Charlotte Engelbrecht, kulturudvalgsformand

Der var i dag mødt rigtig mange op i klubhuset for at fejre fuldførelsen af det renoveringsarbejde, der har stået på i og omkring bygningen.

 

Charlotte Engelbrecht holdt indvielsestalen, hvori hun bl.a. sagde: “Jeg er glad for invitationen til at indvie klubhuset efter den store og efterhånden også tiltrængte renovering. Renoveringen er sket over flere afdelinger. Først blev der energirenoveret og vi er gået fra el-varme til “luft til vand”-anlæg – som giver en besparelse på 66 %. Dette projekt har kommunens ejendomsforvaltning stået for. Så er der blevet ryddet kraftigt op og beskåret udenom klubhuset og sidst men ikke mindst har det indvendige fået et stort løft ved at køkkenet er blevet skiftet og der er blevet malet og syet gardiner. Kommunen har betalt for materialerne og Adsbølborgerne har leveret arbejdsindsatsen. Samtidig er indgået en driftsaftale med kommunen – så der også er styr på, hvem der har ansvaret for driften og anvendelsen af vores klubhus. 
Det skal ikke være en hemmelighed, at når Benny og jeg endte med at flytte til Adsbøl efter at vi blev kørt over af motorvejen – så var det ikke fordi vi var trætte af at bo i Sundeved. Nej – det var fordi vi gennem vores mange foreningsmøder i klubhuset i Adsbøl havde opdaget at Adsbøl var en dejlig by – med smuk natur – tæt på det meste og ikke mindst, så var Adsbøl et sted hvor man har mulighed for at komme hinanden ved – hvis man har lyst.
Selv om vi har vores eget lille medborgerhus her i Adsbøl, er det ikke sådan at vi lukker os inde i vores egen lille skal – heldigvis – for vi støtter også op om de faciliteter, som vores kultur- og fritidscenter i Ahlmannsparken tilbyder.”

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.