Spring til indhold

Flittige Adsbølborgere i gang ved klubhuset

Rigtig mange flittige Adsbøl-borgere var i dag mødt op i klubhuset, og der blev gjort et rigtig grundigt og effektivt arbejde med at vedligeholde arealerne omkring klubhuset.

PICT1416 PICT1417

Det startede om morgenen med frisk brød og kaffe/saft inden “Ren By”-dagen blev skudt i gang og de første gik i gang med arealerne omkring klubhuset.

PICT1418

Dagen var fyldt af oplevelser. Noget ud over det sædvanlige var en sjællandsk familie, der efter at have set der blev samlet op langs landevejen vendte om for at give indsamlerne sodavand til turen. De var helt begejstrede for, at der var nogen der gad ofre deres søndag for at gøre rent langs vejene. Et meget specielt fund, der blev gjort langs landevejen var dog en vildfaren hund, som var stukket af fra plejefamilien i Avnbøl og var på vej tilbage til Adsbøl til dens ejere. Et par håndværkere havde fundet hunden, men kunne ikke træffe nogen hjemme på dens halsbånd-adresse. Men et par af indsamlerne fra “Ren By”-dagen forbarmede sig over den og sørgede for at den kom hjem til sin menneskemor.

PICT1422

 Et imponerende stykke arbejde blev ikke mindst gjort omkring klubhuset, hvor der blev ryddet en del af det hegn, som går ned mod arealet ned mod bækken.

[youtube]http://youtu.be/Hac_P9_wGac[/youtube]

PICT1427 PICT1426 PICT1425

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.