Spring til indhold

Da Adsbøl blev gjort ren

Søndag d. 19. april kl. 9 myldrede det ind i klubhuset med borgere fra Adsbøl i alle aldre. De kom på gåben, i bil og på cykel og de havde alle gammelt tøj på, nogle endda selvlysende veste. De kom alle for at samle affald langs vejene ind, så Adsbøl kunne blive forårsklar. I alt deltog 41 personer, heraf to, som kom for at vaske op og hjælpe på den måde.

Efter morgenmaden, som Adsbøl Borgerforening gav, blev de forskellige ture delt ud, og hødkeren og Jøsse fik selvfølgelig deres vante ruter… Børnene fik de ruter, hvor der ikke var for mange biler.

Der blev gået til indsamlingen med frisk humør og meget energi, og vejret var med indsamlerne, selvom der blæste en frisk østenvind.

De vendte tilbage til klubhuset med deres fund, nogle var lidt mere mærkelige end andre, bl.a. blev der fundet en kantpæl og et dæk og familien Jessen fandt en løs nummerplade, som viste sig at være stjålet og nu er leveret til politiet

Noget af årets "fangst"

Noget af årets

.

Det samlede resultat ved optællingen var dog, at der i år var mindre affald end sidste år. Der blev i alt samlet 281 dåser ind og 8 fulde sække affald.

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.