Spring til indhold

Adsbøl blev gjort forårsren

de kaldte sig eliteholdet

Søndag d. 13.april havde 31 personer fulgt Danmarks Naturfredningsforenings og Adsbøl Borgerforenings opfordring til at samle affald ind i Adsbøl. De mødte op fulde af godt humør kl. 9 i klubhuset og startede med  morgenmad.

Under morgenmaden fortalte folketingsmedlem Benny Engelbrecht (som selv bor i Adsbøl) om den nyeste lovgivning indenfor affald og diskussionen om dåser uden pant. Bagefter fordelte formanden Mona Johanssen de forskellige ruter, sådan at de børn, der var kommet for at være med, ikke kom ud på de meget befærdede veje. De forskellige hold fik udleveret klare affaldssække og refleksveste med Danmarks Naturfredningsforenings logo på, og så gik de ellers afsted for at få ryddet op. Flere hold havde sørget for sækkevogne eller anhængere, som var udsmykket med flag og havde forskellige sindrige anordninger til at holde sækkene fast.

To af medlemmerne havde meldt sig frivilligt til at vaske op efter morgenmaden, en indsats, der blev sat stor pris på.

De forskellige hold kom tilbage med stor fangst. Bl.a. blev der fundet et børnebadebassin og en stor presenning, samt to bundter brochurer, som stadig var samlet med snore. Der blev samlet over 300 dåser uden pant ind, og derudover blev 12 sække fyldt med affald af anden slags. Nogle af indsamlerne fandt også et eksemplar af den seddel, som Borgerforeningen havde uddelt om affaldsindsamlingen.

Se billeder fra dagen under “Billeder” oppe foroven på hjemmesiden.

Del på Facebook

Æblegård Friskole

  • Ingen aktiviteter

Det lille Teater

Æblegård Friskole

Gråsten Forum

Adsbøl Borgerforening

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- husk at checke mail. Den skal du bruge for at bekræfte din tilmelding. Uden bekræftelse modtager du ikke Nyhedsbrev.